BP New Tech meetup

April 4, 2018

 

 

Mi történik, ha a mindentörlő GDPR-el felfegyverkezett uniós polgár összetűzésbe kerül a kitörölhetetlen blockchainnel? Ha másként nem megy, lejátszhatják a meccset kiterjesztett valóságban, amire nekünk is lesz lehetőségünk az előadások után az ATMO-val. Otthon maradni csak akkor érdemes, ha már unod a falkába verődött autonóm drónokat! (A kávéfőző robot sajnos májusra csúszik)

#GDPR
Dr. Sándor Róbert,ügyvéd

"Hogy is van ezzel a fránya adatvédelemmel? Mit is kell védeni és miért, és hogyan? Mennyibe fog ez fájni nekünk? .... és, amennyiben nem vesszük komolyan, mi is történik?

#Atmo, the console that blends physical and digital worlds
Bálint Zsiga

Atmo projects a digital terrain on any tabletop. Real, physical objects, such as game-agnostic dice and cards, are used for interaction to advance the gameplay in both digital and physical ways. It creates an immersive gameplay experience by filling the whole game room with atmospheric light and sound effects.

#Van 50 drónunk és nem félünk használni
Nepusz Tamás, ELTE;COLLMOT robotics

Azt mindenki sejti, hogy mire jó egy drón. De mire jó, ha van belőle ötven? Tudnak-e rajba szerveződni, mint a madarak és lesznek-e drónfészkek a villanyoszlopokon? És mit szól ehhez a légiközlekedési hatóság?

#Beyond Blockchain, looking at tokens and the crypto assets economy
Benoit Doumas, BlackRock

Blockchain is now a buzz word for a lot of different things and nothing at the same time. Let's forget the buzz and simply consider blockchain as a technology, what will this technology enable?
Beyond the abstract concept of trust and transparency is the potential tokenization of everything we want to exchange.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
by Viki Sandor